My Officially Pages

Monday, January 3, 2011

Photography Graphics, Tumblr Photography

First day of school in 2011 !

Hey guys ! Pejamcelik2, da new year kn ? So, ape azam thn baru korang ? :)

Plus, ary ni first day of school in 2011 ! Harhh, i want more holiday :'(
Tk puas la cuti ni . Tp, ary ni aku dpt junior baru :)
Tk de calon :p
Tk kenal lg pun :D
Emm, kitorang first day da kena blaja -.-'
Hari ni ktorang blaja math and agama . Teacher Azleen, teach us math . Agama, still Ustzh Rosmidah :)
PAFA aku tk abeyh lg dowh -.-'
Bila nk tebus hutang aku tu tk tauu la :D
Hmm,
tu jea kot aku dpt share .

**ily**

Till my next update,
Alsya :)

Saturday, December 25, 2010

Ku Ada Kamu ♥

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

♥Iloveyouusayangg♥


Till my next update ;
Alsya :)

Meets Ana Raffali ♥

Wow wow wow ,
best gila dowhh .
Aku pegy Jomheboh 121210 ary tu :)
Bestt koyd .
Aku jumpe IK3, Ana Raffali, Fizo Omar, Intan Ladyana, Tomok, Akim, Sofazr, Fouziah Gous & Iqram Dinzly :)
Seronokkkk sgttt .
Dpt amek gmba ngn Ana Raffali jeaa .
Tp, tk pe .
Sbb , my dream comes true .

Oh, Ana Raffali .
Suaramu sungguh merdu.
Tanganmu mulus bak bayi.

Awww , cantik+comel :)

**Baru ary ny aku dpt share this news kat korang. Enjoy.**

Till my next update ;
Alsya :)

Malu sungguh -.-'

Eishh ,
mcm mana la aku bley ckp terus terang kat dia yg aku suka kat dia .
OhhMyGoshh !!
Memalukan kaum saja .
Pastu dia ckp "tk salah kn kalau jujur"
Arghh , gila siott .
Kenapa3 ??!!
Kau yg paksa aku ckp mcm tu laaaa !!!
Gilaaaaaaaaaaa sungguhhhh !!

**Tp, kalau ary tu aku ckp aku suka dia . Tp, ary ny aku tk suka dia . Aku suka org laen . Bley tk ??**


Till my next update ;
Alsya :)

Wednesday, November 24, 2010

201110 - Hangout :)

Ary tu aku, Sha, Alyaa, Pijah, Jian, Sarah, Sue Wei, Amirul, Luqman & Indran pegy Wangsa Walk, tgk wyg cyte Megamind 3D . Ktorang kne pakai spect 3D tu klaka gilaks dowh XD . Dh la pakai tudung . Pastu, tudung sume jd kemek :DD . Lps abeyh cyte tu, Jian & Indran terus blek . Lps diorang blek ktorang pegy jln2 kat Popular . Ktorang tgk2 jea buku2 tu . Tk bli pun XD . Then, baru ktorang pegy mkn . Ktorang mkn kat A&W . Aku suke mkn kat sane . Aku, Sha & Pijah je mkn . Sue Wei share ngn Pijah . Ktorang mkn chicken sandwishes . Sdp sgttt <3 . Nyum2 . Ktorang amek gmba kat sane . Ktorang buat mcm uma sendiri da XDD . Mmg best gilaks . Thanks to Sha :) sbb dye yg rancang nk buat bnde ny . Lg satu , 10/24 je yg pegy . So, ktorang dpt RM5 sorang . Haha XDD . Duit tiket RM15 . Hmm , mahal bhai . Ishh3 . Abeyh duet aku . Tinggal RM20 jeaa . Mkn RM10 . Balance RM10 . Gune bli topup :DD . Emm , oukay la . Tu je aku nk share . Bubyee :)

-ALSYA-

Me is Myself :)

AliaSyaza :)

nur alia syaza zamri
15 . 12 . 1997
thirteen'10
LOLLIPOPPSS !!
A&W, McD
NO SPICY FOODS, PLEASE, TQ
iced blended chocolate
HATES COFFEE A LOTS !
shopping, reading, texting :D
sensitive, spoiled, playful, DQ :D
so, friends ?
LOL doctor LOL

to my dearest friends,
i luff u, bbe . Nice be friends with you, knowing you :)
*Peeps, love the way you are . Don't be a PLASTIC ever !
mmuaa :)
-ALSYA-

Histeria XD

Smlm aku tgk cyte histeria, cyte tu best.  Agk seram . Mlm tu aku nk tido tk bley la .  Aku tgk kat siling blik aku nmpk byg2 .  Aku bgun pegy tgk rupenye byg2 kipas . Haihh .  Pastu pkul 6pg , bgun nk mengeliat tibe2 ade lampu menyala .  Terkejut gilaks .  Kalo ade heart attack dh terkejut berok koyd XD
Tu jea aku dpt kongsikan .  Haihh .  Malu jaa -.-'

-ALSYA-